Edit

Gäster

Välkommen till Älmhults GK - en naturskön bana i Linnébygden.

Banstatus: Banan är öppen

Vår golfklubb ligger precis i utkanten av Älmhult, nära norra infarten från 23:an. På anläggningen finns driving range, övningsgreen och naturligtvis vår 18-håls bana. Golfbanan är en park- och skogsbana, anpassad till det typiska småländska jordbrukslandskapet. En golfrunda här bjuder på intressanta möjligheter och en naturupplevelse i bästa småländska klass.

Innan, mitt i och efter rundan finns möjlighet att få en fin bit mat eller en fika i vår restaurang. Där krögaren Simon med personal lagar utsökt, modern husmanskost av råvaror från trakten som kan avnjutas i den trivsamma restaurangen eller på verandan.

I klubbhuset finns kansli och omklädningsrum. Kansliet bemannas av Dan Blixt. Klubben kan också erbjuda konferensmöjligheter i ett rymligt konferensrum med utsikt över första tee.

Flera övernattningsmöjligheter finns i närheten av klubben, antingen inne i centrum eller mitt ute i natursköna Smålandsskogarna. Alla erbjuder förmånliga golfpaket. Vår egen ställplats för husbil/husvagn är belägen alldeles intill vårt närspelsområde, på bekvämt avstånd från dusch och toalett i klubbhuset.

Så, välkommen till oss på Älmhults Golfklubb!

Golfvärdar

Golfvärdar finns på plats varje tävlingsfri lördag och söndag kl. 10.00-14.00 from 4 maj.

När golfvärdar finns på plats kan man fakturerar med kort, köpa bollar, handskar, peggar m.m.

Golfvärdarna nås på telefon 0476-14135.

Greenfee 2021

Senior: 450 SEK

Junior: 200 SEK

Greenfeemedlem i Älmhults GK: 325 SEK

Distansmedlem I Älmhults GK: 50 % av ordinarie greenfee

Äkta makar: 700 SEK  (gäller vid ordinarie greenfee)

Spel med medlem 350 SEK  (gäller vid ordinarie greenfee och max 3 gäster)

9-hålsgreenfee: Senior 250 SEK, Junior 125 SEK (gäller endast vardagar, inga andra rabatter gäller för 9 hål)

Golfhäfte: 225 SEK (anteckna golfhäftes nummer på greenfee kuvertet eller i greenfee boken). Inga andra rabatter utgår vid spel på Golfhäftet. Priset är 50 % av ordinarie greenfee och gäller en gång per år och Golfhäfte.

Vid gruppbokning kontakta kansliet.

Alvesta GK, Glasrikets GK, Lagans GK, Lanna GK, Ramkvilla GK, Rockatorp GK, Uppvidinge GK och Växjö GK:

Senior: 20 % på ordinarie greenfee. 360 SEK

Juniorer tom 17 år i sällskap med senior, spelar gratis (gäller ej Alvesta och Växjö)

Gäller alla dagar.

Wittsjö GK, Fullbetalande medlemmar:

Vardagar: Senior 250 SEK. Junior 100 SEK

Lördag, söndag, helgdag: Senior 300 SEK. Junior 100 SEK

Sydpoolen:

Senior: 340 SEK

Junior: 100 SEK

Medlemmar i Sydpoolen-anslutna klubbar betalar reducerad greenfee måndag-söndag i enlighet med Sydpoolens regler. OBS! Lördag, söndag och helgdag efter kl 13.00.

Ställplats

Vi erbjuder ställplats för husbil/husvagn, eluttag och tillgång till dusch och toalett i klubbhuset för 150 kr/natt för gäster som spelar golf på vår bana. Övriga gäster betalar 250 kr/natt.

Du hittar till ställplatsen genom att passera parkeringen, tag vänster efter det gula klubbhuset. Direkt efter staketet vid 1:ans tee, tag vänster igen, vägen går uppför backen bakom ”Ladan” med Restaurangen. Platserna finns i kanten på vårt övningsområde. Det är perfekt att träna närspel när man väntar på att grillen ska bli klar.

Hotell & golfpaket

Möckelsnäs Herrgård som ligger 10 från Älmhults Golfklubb har det perfekta golfpaket för dig i Småland!

I paketet ingår:

• 3-rätters Herrgårdsmiddag
  • Logi & härlig frukostbuffé

Om ni vill stanna en extra natt.

• 3-rätters Herrgårdsmiddag

Pris 2 personer:

1 natt i dubbelrum 3 140:-

2 nätter i dubbelrum 6 280:-/person

(tillägg för superior dubbelrum 595:-/natt)

Pris 1 person:

1 natt i enkelrum 2 015:-/person

2 nätter i enkelrum 4 030:-/person

I paketet ingår:

Pris 2 personer:

1 natt i dubbelrum 2 050:-

2 nätter i dubbelrum 4 100:-/person

(tillägg för superior dubbelrum 595:-/natt)

Pris 1 person:

1 natt i enkelrum 1 470:-/person

2 nätter i enkelrum 2 940:-/person

Rummen finns tillgängliga från kl. 15.00 till kl. 11.00 på avresedagen.

Greenfee tillgänglig på Möckelsnäs Herrgård!

Möckelsnäs Herrgård is the perfect place to stay and play golf in Älmhult!
We offer you a Golfpackage including greenfee. For more information, pleas contact us!

Hotell inklusive frukost och golf 750 SEK/pers del i dubbelrum
hela sommaren/säsongen.

Enkelrum: 1150 SEK.

Möjlighet till golfpaket med stugalternativ, kontakta Sjöstugans Camping för prisuppgift.

Bo och trivs med vårt golfpaket – Hotell & Pensionat Björkelund erbjuder ett golfpaket i samarbete med Älmhults Golfklubb.

Övernattning med frukost och greenfee från 640:- SEK/person i standard dubbelrum.

Vi erbjuder olika rum kategorier: Enkelrum, standard dubbelrum eller deluxe rum/lägenhet.

Tveka inte att kontakta oss för ytterligare frågor.

Hotell & Pensionat Björkelund

Stenbrohult, Björkelund 1

343 71 Diö/Älmhult

info@pensionat-bjoerkelund.com

www.pensionat-bjoerkelund.com

GOLFPAKET till Småländska priser

• Greenfee på Älmhults Golfklubb

• En övernattning på IKEA Hotell inkl. frukost

700 kr /pers* (del i dubbelrum) Enkelrumspris: 800 kr /pers (kabinrum)

* Erbjudandet gäller 2021 i mån av plats vid bokning av 2 personer, en natt vid ankomst tors-sön hela året, samt alla dagar 28 juni – 22 augusti. Vänligen uppge kampanjkoden ”GOLFPAKET” vid bokning.

Ikeagatan 1 i Älmhult

Email IKEAhotell@inter.IKEA.com

www.ikeahotell.se

Hos oss är varje golfträning en erfarenhet

Golfkrogen Äskya serverar utsökt husmanskost

Hotell & Golfpaket

Som golf ska upplevas, mitt i de Småländska skogarna!