Edit

Samtliga medlemmar i Älmhults GK hälsas välkomna till en ny golfsäsong!

Banstatus: Banan är öppen

Samtliga medlemmar i Älmhults GK hälsas välkomna till en ny golfsäsong! Medlemsavgifter och medlemsformer för 2021 hittar ni längre ner på sidan. Har ni frågor om avgifter och vilken medlemsform som passar just dig, vänligen kontakta Dan på kansliet så hjälper han till. Läs mer om kurser och lektioner under fliken Träning.

Ni har väl inte missat vårt förmånliga greenfeeavtal med några av grannklubbarna. Du som är fullvärdig medlem får 20% på ordinarie greenfee på följande klubbar: Alvesta GK, Glasrikets GK, Lagans GK, Lanna GK, Ramkvilla GK, Uppvidinge GK och Växjö GK. Kontrollera med respektive klubb vilka dagar och tider som detta gäller.

Fullvärdiga medlemmar kan också spela på reducerad greenfee i alla Sydpoolen-anslutna klubbar.

Börja Spela

För endast 2495 kr får du utbildningen Grönt kort samt medlemsskap första året.

År 2 betalar du ordinarie medlemsavgift och år 3 betalar du medlemsavgift samt köper en Spelrätt.

Avgifter 2021

Medlemsavgifer:
Senior 500 :-
Junior 7-21 år 300 :-
Spelavgifter:
Senior med spelrätt* 4750 :-
Senior utan spelrätt* 5250 :-

Knatte – 6 år: 50 :-
7-10 år: 500 :-
11-15 år: 950 :-
16-21 år 1600 :-

Studerande över 21 år (intyg krävs) 2000 :-
Distansmedlem >10 mil 1635 :- 50% greenfee
Greenfeemedlem med Spelrätt* 1635 :- inkl 3 GF-checkar
Greenfeemedlem utan Spelrätt* 1785 :-
Passiv medlem 500 :-
Familjemedlemsskap, maxbelopp 11 450:-
Parallellmedlemskap/vardag**

Städavgift:
Betalas av fullvärdiga medlemmar över 10
år samt studerande. Återbetalas efter utförd städning eller golf- värdskap.

*Spelrätt
Senior skall det år han/hon fyller 25 år köpa en Spelrätt av antingen klubben eller av
en annan medlem. Innehavare av spelrätt betalar en lägre spelavgift.
Kontakta kansliet för mer information.

** Parallellmedlemskap/vardag
Detta medlemskap förutsätter att du är fullvärdig medlem i annan ordinarie golfklubb,
ej s.k. brevlådeklubbar. Detta innebär att du inte betalar någon greenfee på vardagar. Vill du spela på helger och helgdagar betalar du ordinarie greenfee.

Förmåner

Greenfeesamarbete Alvesta GK, Glasrikets GK, Lagans GK, Lanna GK, Ramkvilla GK, Uppvidinge GK och Växjö GK. Kontrollera med respektive klubb vilka dagar och tider det gäller.

Senior: 20% på ordinarie greenfee

Senior: 300 SEK

Junior: 100 SEK

Medlemmar i Sydpoolen-anslutna klubbar betalar reducerad greenfee måndag-fredag samt lördag-söndag efter kl 13.00, enligt Sydpoolens regler.

Se respektive klubb ansluten till Sydpoolen, för aktuellt pris.

Vardagar: Senior 250 SEK. Junior 100 SEK

Lör, sön, helg: Senior 300 SEK. Junior 100 SEK

Klubbkalender

Här kan ni se alla planerade aktiviteter vi har på gång i klubben.

Hos oss är varje golfträning en erfarenhet

Golfkrogen Äskya serverar utsökt husmanskost

Hotell & Golfpaket

Som golf ska upplevas, mitt i de Småländska skogarna!